fredag

Härliga fredag! Har precis ätit frukost ute i solen med kärleken och en dusch senare så gör vi oss i ordning för att åka in till stan för att möta upp Amanda & Zacke :)

Imorgon är det sista april ! wehooo .. så vad händer??


Tavlan på min fina !!  ♥

Våren är efterlängtad!

Rätt härlig dag med lite shopping och umgåts med flickorna en stund med en fika på staden!
Nu sitter jag hemma och väntar på att kärleken och dom ska hämta upp mig för lite bomhus häng :)

Skulle egentligen ut och käka idag, men vi klämmer förmodligen in det imorgon ist eftersom jag är ledig!?
Sista april skulle spenderas i Uppsala men jag måste jobba så för mig blev det ingenting.. så alla ni som ska dit ha så roligt utan mig :/

Jag saknar min Lovisa ♥ men snart så :)


Skulle heller inte vara fel att vara utomlands heller..  ;d


kärlek & respekt !

Hänt mycket dom senaste dagarna måste jag säga! En kille är försvunnen som är Nizars kompis och ena och det andra gör att människor tror att det är han vilket jag tycker är helt sjukt.. VISST han kan flippa på alkohol men vem fan gör inte de?!?!?
Men att han är misstänkt för något brott hit och dit angående Deber är INTE sant, han har varit hos polisen och blivit förhörd som ett vittne precis som många andra. Så lägg ner kariärren på att anklaga människor som inte har någon som helst antydan till några knytningar till detta försvinnande!!

Jag vet iaf och som många andra människor också vet men inte kan ta sig i djupet av hjärtat och inse att nizar aldrig skulle skada en människa på ett sådant vis. Jag sov med han den kvällen och skulle han nu ha gjort något så skulle han väl hålla sig undan direkt? eller har jag fel då? ;s

Men men, jag står iaf på Nizars sida och jag hoppas alla andra kan inse fakta också någon jävla gång med.

Tack och hej !


Kärlek till min bästa !
vid din sida till 100% love u


feeling alright!

Med min bästa vid min sida är allt underbart så jag mår perfekt just nu och länge framöver ! ♥ kärlek


du♥

så var det ett tag sen jag skrev, men har inte haft så mycket att skriva om, eller rättare sagt skriva om saker som onödiga människor har något med att göra..

Har bott ihop med amanda lite över en vecka nu, ganska skönt att ta ett eget ansvar och det är ett bra prov på om man kommer klara av det själv, mina egna betyg så är jag godkänd :)

Det går bra nu, riktigt bra jag är glad! det känns rätt, underbart och allmänt awesooome ♥ 

RSS 2.0