secret

Blev stan med amanda, därefter mötte vi upp lovisa, malin, anna och johan gick runt lite och kika. Med ett hopp om att hitta julklappar är faktiskt en ren omöjlighet. Därefter tog jag en fika med Mr. och nu är jag hos lovisa och myser lite med en massa gott. Så inatt sover jag och Rambo inne i stan :)
Fina flickor leka bäst ♥

bandit queen

Helt utslagen igår efter en personal söndag på Harrys, men riktigt trevligt hade vi iaf. Jag, lovisa, sofie och david satt hemma hos lovisa drack lite sedan åkte vi vidare dit. Igår var jag och fick massage och solade lite, därefter åkte jag hem, la mig i sängen och där låg jag resten av dagen och kvällen för att kolla på gossip girl! Förstår inte hur en serie kan få en så fast..

Nu i alla fall håller jag på att göra mig iordning för att möta upp Amanda för en lunch, lovisa skulle även komma också men vet inte om hon skulle luncha med mamma sin först :) 



blir lite nervös av tanken på allt det här.


galet

Hemkommen från stockholm. Haft det riktigt roligt och trevligt där borta. Jag amanda & mammsen, först åkte vi ner med tåget, mötte upp camilla fabian och nike, så tog vi en taxi till dit vi skulle bo på söder. Jävla galen taxi schafför vi fick, blev nostalogi från thailand, och där kör dom som dårar!! Vi gick på min kusins sons dop och sedan gjorde vi oss i ordning, började dricka lite så kom david och hans kompis till oss. Sedan tog jag och amanda en taxi in till berns för att vi skulle in där. Men så ringde adam?! en lång historia, han fixade in oss på ett annat ställe precis brevid, började med att fixa in champange och där efter drink på drink, shot osv .. Sedan kom amo och shean förbi och drack lite mer med oss, närmare tre fick vi för oss att gå till white room, så vi traskade dit men det var sjuuukt lång kö så vi skret i det. Tog en taxi tillbaka till lägenheten och lagade lite köttfärsås och spaghetti vid typ halv fem kanske. därefter blev det sova. Idag åt vi lite mat på en resturang på söder någon stans sedan åkte vi hem.

Så  nu är det bara duscha och börja om eftersom det är personalsöndag idag .. taggad? njae kan jag inte påstå.. blev en hårt natt igår.

Lite bilder från i torsdags och lördag





Blev inte många bilder från stockholm inte, och amanda hande kameran
så hon blev inte med på en enda bild:(.. men men !



stockholm

Hyffsat trött man är idag, upp vid åtta duscha och frukost med hela familjen (var inte igår) inklusive amanda också såklart :) Nu far vi mot huvudstaden! hejdå gävle, staden kommer inte vara saknad från min sida iaf.


glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Går dagen var mycket trevlig, men det blev dock för mycket och för flippat!! Nog om den dagen.. Har jobbat idag och sedan hämtade jag och mamma upp Amanda köpte lite max och sedan drog på sinnesrogudstjänst, ganska häftig upplevelse måste jag säga.
Nu blir det Gossip Girl och en massa onyttiga saker :)
Imorgon bitti drar vi till Stockholm, vilket ska bli mycket roligt. Ska först på dop och sedan utgång.


loca

Blev valbo med Amanda & Lovisa idag för lite shopping. Dock så hittar man ju inte  så mycket när man väl vill det.. Nu ska jag åka och sola med mammsen, göra mig klar för att åka in till Lovisa för att dricka lite alkohol, vilket kommer bli trevligt! Sedan drar vi oss till slicken och bränner våra pengar... Imorgon blir det jobb!

så skål mina kära.


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Godmorgon! Jag och L  vaknade precis och ska göra oss i ordning, ut med Rambo och sedan ner på staden och möta Amanda för en mysig lunch. Skulle egentligen köpa hoffe biljetterna men vi skiter i det.. sparar pengar till sthlm ist  :)



Jag och Camilla kusin, på min student :)


nu ska dom blå blunda.

så ja, har man solat idag ätit tacos med familjen och lovisa, sen har vi bara i stortsätt legat i sängen och kollat på tv. Mamma gjorde en paj så mamma, monika & lovisa åt det medans jag drack lite té! Vi ligger fortfarande i sängen som två sälar vi ska väl sova snart. Imorgon blir det luncha med amanda & lovisa, sedan blir det andra trevligheter:)



I just wanna party.



Hur jag än mår idag
Så står jag kvar
Har aldrig ramlat av
För jag är fast i det här min egen kärleksaffär


vi har alltid ett val..

Nyår börjar styra upp sig.. äntligen! Så i Gävle är vi inte iallafall vilket är hur skönt som helst.
Åkte hem till Lovisa igår kväll, David kom över och höll oss sällskap. Käkade pizza kollade på
tv och var bara osocial med varandra :)
Jag och Rambo sov kvar här, så nu har jag och L precis ätit frukost ska väl ta och röra mig hemåt eftersom
jag har grannens hundar att ta hand om också..
Ikväll blir det tacos och mys med mammsen, eller kanske bara tacos? haha..
jag och kusin barn! nike :) sötfisan..

alla har vi hemligheter...

Efter för många drinkar och för många shottar och en väldigt sen kväll så lever jag idag också, men dock inte så bra. Ligger hemma i sängen och kollar på Gossip, ska träffa flickorna senare och planera nyår och hoffe!



Men trevligt som fan var det igår iallafall!

siktar mot toppen

Hem kommen efter en kväll hos Veronica och sedan hem till Rille en sväng. Nu väntas det Gossip Girl och sov time! Pigg imorgon, ladda som fan eller? :) yes!!!
p-p-p-ppp- personalfest.

/ANGELICA



somliga ljus brinner aldrig ut

Såja, blev jobb 9-16, måste säga att jag höll på att försova mig imorse och var psykiskt trött!
Sitter hemma nu och funderar på om jag ska dricka eller inte .. fan är sjukt sugen men ska ju festa imorgon också. Jaja, får duscha och se vart kvällen leder mig. Men jag antar att det blir lugnt för min armé ikväll, och vara taggad som fan imorgon :)



Kan inte få bort dig ur mitt huvud!

fredagsmys

Går dagen vad väldigt trevlig på slick! Dock vad det väldigt lite folk, men det blir verkligen vad man gör det till.
Idag har jag inte gjort mycket, åkte hem från Lovisa imorse, gick ut med hunden duschade och har legat i sängen hela dagen och kolla på Gossip Girl, vilket jag fortfarande gör men nu har sällskap av Amanda :)

Imorgon blir det jobb 9-16 sedan blir det mys med flickorna eftersom vi ska vara nykter. Fastän på söndag blir det andra bullar.


Hade ju inte varit helt fel att vara i Thailand nu inte ..


Kan inte göra något annat än att le!

Träffade Amanda I idag och Jessica för en fika innan amanda åker .. kommer sakna henne så mycket :( vem ska jag ringa hela tiden och prata med då när jag inte har något att göra ??? ...
Men men det finns ju skype :)

Har flängt runt lite här och där men nu är jag hemma ska strax äta sedan möta upp Lovisa och co för lite utgång!



Snart är dom mina :)


tvär soft dag!

Åkte hem till Lovisa igår kväll efter en hel dag drygandes med varandra på Face..
Så Rambo fick följa med på övernattningen! Vid lunch tiden gick vi hem till Karro för hon skulle fixa sina naglar så jag stilade till mig lite där så kom Amanda till mingel och vi lunchade/fika..

Sedan  blev det biltur först till andersberg, öster, andersberg, harnäs och sedan till brynäs hem till Lovisa för att kolla på fotboll. 0-0 vilken jävla skit match. David komöver på en cigg och snackade lite skit med oss flickor.
Amanda missade bussen så hon fick så glatt åka med mig hem, så nu har vi chips och juice och ska kolla på Gossip Girl!!
God natt alla mina änglar där ute :)



vet knappt vad jag håller på med

En underbar dag att vakna till. Fullt med snö på träden och marken och solen rätt i ögonen. En perfekt dag för en prommenad med hunden! Så det blev det också :)
Har bara varit hemma idag tvättat lite och håller på och städar.

Får se om det blir något annat trevligt mot kvällen!



tänk att en låda säger mer än tusen ord...


people ALWAYS leave!!!

Dagen började med att jag var på sjukt dåligt humör, men blev bättre efter ett tag.
Lunchade med amanda på jobbet, lovisa & malin kom förbi och vi bestämde oss för att gå på bio idag.
Åkte hem ordnade lite saker sen bilade vi runt här och där för fix, så möttes vi upp för en snabbfika och sedan gå över till Sf för att se Cornelis. Tvär bra faktiskt!



Men nu är jag hemma och är på värre humör än jag var imorse när jag slog upp dom lilla blå.. menmen.., livet är inte alltid så lätt som man tror.
Man tror man lever på rosor men ibland hamnar man på taggarna. Är så förbannad just nu så jag vet inte ens vad jag skriver, ska skalla väggen nu. hej!!


Jag är en tvivelaktig figur.
Duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur.
Han tar mig när han vill.


jump!

Jag tycker att det är konstigt att människor jämt har en dubbelmoral på något vänster.
Att säga en sak till en person är säga en helt annan till en annan, jag förstår inte och jag orkar inte fundera ..

Vill man få fram något till en person, säg det till just den istället så blir det inga missförstånd hela jävla tiden!
Orkar inte fundera, stängt av allting och jag bara leker just nu. Det fungerar inte så .. jag vet.. men jag orkar inte.
Allt blir bara fel!!


Nu iallafall har jag varit ut med hundarna och ska slänga mig in i en dusch sedan in till stan och möta upp Lovisa & Malin för en fika och lite häng innan jag börjar jobba. GRYMT TAGGAD PÅ JOBB!!!! eller inte



Som en vind fick du mitt hjärta. Du fick det fri från sorg och smärta.
Med tiden fick vi problem, problem som vi inte kunde lösa.
Förlåt för allt jag har gjort och sagt. Du är värd den bästa, inte den värsta.
Du finns fortfarande.. men jag vet inte om vi kommer klara det.
Du älskade mig och jag älskade dig, var jag en underbar tjej?

En dag kommer ödet föra oss samman, allt handlar om tid och tron på varandra.
Det var jag som sumpade allt. En dag ska det bli bra!

RSS 2.0