sjuk

Blev hemma från skolan igår och idag.
Jag klev upp på morgonen, men sedan kände jag att jag börja må lite illa, så jag gick tillbaka till sängen till Nizar. Sedan känner jag att det börjar bli värre och värre .. tror du inte Angelica får magsjuka ! TYPISKT! Men som tur var så va Nizar hemma från skolan med mig och tog hand om mig, vilken bra kille man har. Idag mår jag bättre men var hemma från skolan utifall, skulle inte vara så roligt att smitta ner några i klassen heller. Så imorgon blir det skola igen.

Idag finns det inget planerat blir förmodligen bara umgås med baby, och det nöjer jag mig med. Nu ska jag göra lite frukost åt oss och bara mys framför TV;n.
Lite bättre än alla andra!

/ANGELICA


helg

En lugn och skön helg :)
I fredags efter skolan tog jag och Nizar en hälig promenad hem. Gick i solen och bara njöt, hittade ett fint ställe också där vi plockade lite blommor hem som fick stå på köks bordet. På kvällen blev det inget speciellt för mig. Kolla på Tv med mammsen, Weronika & Isac.
Lördagen blev det jobba 9-16. Mamma kom upp till jobbet så åt vi tillsammans, därefter hämtade vi Nizar för att åka ut till Furuvik, Nike hade "party" en massa söta sju åringar. Så vi var där och höll dom lite sällskap och fick lite god mat av Camilla. haha, lite senare fick barnen sminka Nizar och Fabian.

Efter "partyt" var  slut fick Nizar den briljanta idén och bada, och isen har precis smällt så det kan inte vara mer än 5 grader i de där vattnet .. sjuka fanskap :)
Söndagen blev det jobb 11-18 efter blev det umgås med pojken, så har min helg varit ungefär!
Nu är det måndag Nizar har åkt nu så nu kan jag inte somna om jag börjar inte förren 14.50 .. Men ska nog åka och äta lunch med han.

/ANGELICA


värme -

MVG, vad var det jag sa :)
Fick reda på provsvaret innan jag gick från skolan, och med ett härligt leende kunde jag gå därifrån med ett MVG. Bra jobbat Angelica!!!!
Efter skolan träffade jag Nizar och vi tog en promenad hem i det sköna vädret, på vägen hem plockade vi blommor och hade det allmänt mysigt :)
Vi har precis suttit på balkongen och stekt lite, lyssnat på musik ätit kladd kaka och druckit cola, gött!

Får se vad det blir mot kvällen, ingenting är planerat än. Men nu ska jag traska upp till Frida och hälsa på henne och lilla William :)
Thailand 2010

/ANGELICA



.

Så idag är man inte i topp form.
Satt hemma hos mig jag och några flickor och drack alkohol och hade det allmänt trevligt. Efter åkte vi ner på Goya och dansade lite, riktigt roligt igår kväll hade jag i alla fall :) men jag antar att resten av tjejerna också hade det.
Efter krogen blev det till att trycka pizza, den var sjukt god måste jag ju säga!!
Men nu är jag i skolan, kanske inte i mitt finaste skick, men jag är här, det är det viktigaste. Idag har jag inget planerat och kommer nog bara ta det lugnt denna dag. Det är förmodligen jobb imorgon..
Jag och Nizar :)<3
-big love

/ANGELICA



torsdag

Idag är dagen. - 50 dagars festen.
Men jag blev jävligt förbannad när jag vaknade i morse. Vad är det för väder jag ser? SNÖÖÖ!!!!!
Vårt ämne till sporten idag har kraschat... Det fungerar inte i det här vädret, så vi får se hur det blir idag, men utgång blir det i alla fall :) Blir förmodligen alkoholförtäring hemma hos mig.
Sitter på lektion nu, sedan har jag hål timme till 14.40 och då har jag prov. Så idag är jag glad att jag har håltimme så jag kan kolla igenom det jag har lite svårt för. Men provet kommer ju inte bli något problem för mig eftersom jag är så duktig och kommer klara det elegant.
Nizar tycker om mig lika mycket fastän jag fular mig :) hihi



/ANGELICA



för att det bara är så.

Eftersom jag går på en "snobb" skola så är vi ju så klart även lite bättre än alla andra också!
Imorgon är det 50-dagars festen vilket vi b-rudar ser fram emot. På lektionen idag gick vi till Stadsbiblioteket och läste lite sedan gick det mesta över till morgondagen som blev istället blev vårat samtalsämne, vi har kommit fram till vad vi ska klä ut oss till, det kommer bli awsoooome!! Vi kommer vara riktiga läckerbitar. eller?!


Slutade tidigt idag vilket som var jävligt skönt eftersom jag har ett fett jävla prov imorgon. Men det är ju klart att jag kommer klara det, MVG :) no problems!!
Lite senare ska jag och mammsen åka och kolla när Fabian spelar innebandy, efter kommer pojken min och umgås med sin älskade flicka :)
Fan vilka patetiska människor det finns!



/ANGELICA



big love

Jag har nästan världens bästa pojkvän :)
Men han är ju såklart inte bättre än mig, så han är tvåa :)
Vaknade upp i morse med lite halv panik eftersom jag sov över lite, men så är det en viss Nizar som får en att ligga kvar en stund till så det blev ännu lite längre frånvaro.
Sitter på historia lektionen nu men läraren är inte här så jag har inte en blekaste vad jag ska göra och jag slutar om 5 minuter, bra där!
Jag har en lång jävla hål timme nu i alla fall efter den här lektionen, så då ska jag ta cykeln upp till Polhem och äta. Sedan efter skolan har jag inge planerat, förhoppningsvis hinner jag med en fika med Nizar innan han börjar jobba.
Men nu slutar jag, tjingeling!!

/ANGELICA


Fredag

Dagarna passerar och vi har kommit till en fredag idag.
Kom till skolan vid ca 10 tiden i morse, cyklade med Nizar & Nanette. Det är toppen väder men det blåser förjävla kallt, kändes som om att mina händer skulle frysa till is efter vi lämnat av Nizar. Efter skolan ska jag möta upp Sofie för att gå en sväng på staden, sedan finns det inget planerat för resten av kvällen. Så vi får se vad som kvällen drar mig.
Jävligt skönt också att jag bara jobbar söndag i helgen. Fastän jag vet ju inte, dem kan ju ringa och säga att jag ska komma in och jobba lördag med.
Hade riktigt tur med min mobil igår också .. Tappade den i golvet så det är sprickor över halv skärmen nu. Typiskt också att det var min "gamla" telefon och inte den nya. Det är nämligen så att jag inte har kvar någon försäkring på den gamla utan bara på den nya, så någon ny för detta blir det ju inte.
Jag tror jag är beroende av Coca cola! så ni vet, haha

/ANGELICA


Håltimme!!!!!!

Roligt att man har suttit i skolan och haft en håltimme i ca 4 timmar
Började i morse 8.15 med miljökunskap, så fick vi gå tidigare från den lektionen för vi ville äta lunch. Sedan dess har jag suttit i ett rum i skolan och väntat tills klockan skall bli 14.40 för att ha inköp och varuhantering. Jag går till läraren och frågar vad vi ska göra på lektionen för jag undra om jag kunde få gå hem och göra det. Men det gick inte för sig. Utan jag va tvungen att sitta och vänta för att vi ska läsa ett häfte och svara på frågor som jag redan har!
Förstår inte själva problemet med de hela, av vilken anledning MÅSTE jag sitta i klassrummet och läsa ett häfte på 24sidor som jag lika gärna kan läsa hemma..
Idag är det torsdag och jag har inget planerat för dagen, kanske ska man ta hem lite skolarbete att göra, eftersom jag har ett prov nästa vecka. Eller så blir det bara hem och inte göra ett skit?! Skulle  gå på stan med N idag, men han skulle på någon utbildning. Ingen utgång har jag planerat heller för jag och Amanda har tänkt att vara nykter till studentfesten, som vi fick reda på att vara nästa torsdag. Så så jobbigt blir det inte, haha.

/ANGELICA


hjäääälp!

Snälla!! Kan någon hjälpa mig med att göra om min blogg?




/ANGELICA



in my head

Solen skiner och alla är på toppen humör verkar det som, men då kommer ju lilla jag och självklart ska förstöra det hela lite. Studenten är om mindre än 2 månader och jag börjar få lite små panik för jag vet inte vad jag ska göra efter. Studenten kommer bli grymt, men jag känner ändå att jag skulle kunna gå några månader till i skolan. Då tänker ni -"är du sjuk i huvudet?!", nej! men jag skulle kunna gå kvar några månader till, tills jag vet vad jag vill göra efter. Jag har mina aningar om vad jag vill göra just nu, men om jag ska plugga vidare hur vet jag då att det är det jag vill hålla på med resten av mitt liv. Jag är som sagt bara 18, blir 19 detta år. Det är väldigt många år ute i arbetslivet innan jag får gå i pension..  Jag vet heller inte heller om jag orkar börja plugga direkt, eller om jag ska jobba några år.

Nu sitter jag med en handduk på huvudet och en morgon rock runt min kropp och väntar på lite mat som mammsen min gör. Senare blir det till att umgås med N, innan kanske det blir en promenad eller bara relaxa lite, vi får se vad huvudet säger till.

/ANGELICA


RSS 2.0