action

Blev inte ledsen, besviken eller chockad. Jag röck till med axlarna och tänkte -" visste det hela tiden".
Man tror att man känner en människa så bra som visar sig att man inte känner dom alls. ha, vilken jävla värld.

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra

Psykos

Trött-tjej-hej!
Blev massa mys hos Amanda igår med tacos och lite vin och massa skit snack. Sedan drog vi till Interpool en sväng, sen kommer jag ju på att det är värt att gå till slick i typ 20 min snygg tjej haha.
Jobbat idag 9-16. Bakfylleångest3000 utan att veta varför.. Less jag blir, jag drar!


förvirrande

Går dagen var riktigt bra faktiskt ! Var först till frissan sen blev det käk på texas, bio (hamilton) helt okej måste jag ju säga. Den var sjukt bra för att vara svensk. Sedan blev det interpool en sväng. Härliga onsdag!!
Idag har jag inte gjort så mycket, håller på och gör mig ordning ska åka på 25 års kalas. Så grattis Maria :)
Lights will guide you home.
And ignite your bones.
And I will try to fix you.♥

tusen tankar just nu, orkar inte!

Igår var det två år sedan farfar dog och det är 13 dagar sedan morfar dog :/ suck hatar när människor dör .. menmen that's life!
Blev lite käk på stan igår med Yasin och hans kompis som jag inte minns namnet på nu :o
Trevligt trevligt. Börjat kollar på en ny serie också sjukt bra!
Har precis duschat ska göra mig klar för lite jobb nu till 22. See you.

Ska vi göra nånting äckligt, baby

Kors i taket! inte varje dag jag går ut med hundarna och joggar. Dock så har jag ingen kondis men jag joggar lite går joggar lite osv. Plus poäng till mig iallafall även om det inte blev långt :)
Håller på och städar och tvättar lite just nu, även små packar lite. Har skrivit en lista vad man behöver när man flyttar. Det är ju galet mycket små grejer som man inte alls tänker på, kollade i alla lådor osv hemma så jag kom sakerna. Annars skulle jag en dag stå hemma i min lägenhet utan en vitlökspress tex !!

When you tell a lie a lot of times you may belive that its true.

In your face

Det kommer alltid finnas något där fan !


Har varit lite upp och ner nu sen jag kom hem men jag lever iaf. Blev utgång igår med härliga människor! Idag har jag jobbat helt själv haft hyfsat tråkigt. Men min dag gjorde då yasin och Linus! Shit vad jag saknar dom, vi har haft så otroligt roliga och galna stunder som jag skulle kunna göra om och om igen.

Nu är jag på väg till styrmans för lite bingo lotto med ett hopp på att bli miljonär. Tjao


:/

R.I.P morfar.. Riktigt tråkigt att jag inte hann ta farväl av dig. Hoppas du får det bra där uppe. Du är redan saknad:/ vi tar hand om mormor ! Love


bakisbakisbakis!

Saknar nagra saker hemma! Husmans kost, mina hundar, och dom nara och kara! sen kan resten dra :)

Japp da var det bara tva dagar kvar sa drar man hem igen till sverige. Haft lite molnigt idag vi som skulle fucka ur pa oljan idag men det gick ju inte. Vi var ut for forsta gangen pa hela veckan, gick in pa ett stalle drack lite dar sen skulle vi ga over till ett annat precis bredvid, men vi kom inte in !!! nej det ar sant, vi hade inte pass med oss. haha, fyfan va pinsamt. 
Sa vi fick gladerligen ga tillbaka. Sedan traffade vi tre svenskar som vi hangde lite med. Trevligt sa dar att man blir "kompisar" direkt nar man ar utomlands, det funkar ju verkligen inte sa hemma i Sverige.

Idag har jag matt som en pase skit, och at for forsta gangen for ca en timma sen. Nu ar jag galet trott skulle kunna lagga mig och sova nu eftersom vi satt och drack pa hotellet till halv fem imorse tror jag klockan var.
Sa for hoppas pa att det inte blir sa jatte molningt imorgon sa vi hinner sola en sista dag for sen ska vi shoppa lite bara sova och sedan aka hem ..

Nar man kommer hem blir val allt som vanligt. Kanns inte som man varit borta. Samma jobb dagar, samma skit snack, samma aa ! I just looove sweden. hm ..




Spanien forra aret!


Vill inte hem till sverige!

Veckan borjar dra mot sitt slut, vilket jag dock inte gillar..
Loro Park var super haftigt, fick se olika shower med delfiner, papegojor, sjolejon och spackhuggare!
Ar inte sa brun som jag vill vara, sa ingen fa ha nagra som helst forhoppningar pa att jag ar brun nar jag kommer hem. For det ar jag inte :/ ..

Vi har varit ute och gatt bland dom fina husen, tro det eller ej har vi varit in i en kyrka kollar pa en massa hus druckit gott och sovit ungefar mellan 9-12 varje kvall haha. 
Tystnaden som uppstor nar vi sitter pa en resturang och vi vill bestalla drinkar vi sager vad vi ska ha sa sager han (fast pa engelska) " jag kan tyvarr inte servera er nu har lite mycket att gora, men jag slutar klockan 10 ta en drink med mig da" . HAHA

Konstigt att man inte saknar allt dar hemma nar det ar precis som vanligt fastan varre! haha, helt otroligt.

Soleeen!

Vi ar nu framme i Teneriffe och har det galet skont!
Vi kom fram igar eftermiddag, bytte om gick ut och kikade lite tog oss en matbit sedan gick till supermarket kopte oss lite sprit och sangeria!
Dock nar vi hade druckit lite skulle vi ga ut och kika och vad ar det vi ser, INGET! Vi har kommit till ett riktigt rehab stalle vilket vi dock har kommit pa idag ar super skont. Vi har aven kopt biljetter till Loro Park som vi ska ga pa imorgon. Super ! :)

Sa denna vecka kommer besta av sol, go mat, lite sangeria (sprit), shopping och sitta och ljuga for varandra pa balkongen om kvallarna. Detta kan fan inte bli battre helt seriost. Vi TRIVS!!




• Teneriffa •

Efter några försök till packning några dagar, stress hit och dit, lämna packningen så hann jag att spela lite biljard idag :) måste säga att jag är fan bra på det haha. En promenad i det "vackra" svenska samhället så sitter jag nu hos Amanda i våran one piece ätit sallad druckit te så är det inte allt för många timmar kvar tills planet lyfter. 12.35 imorgon landar vi och får en vecka av lite avkoppling, festligheter och upplevelser!

Kommer bli så skönt att komma iväg . Och resväskan väger faktiskt bara 13kg, dock har jag packat i och ur den tre gånger.. Nu ska jag fortsätta glo på tv och försöka hålla mig vaken tills vi får ringa taxi. Puss alla fina, ses om en vecka.




Now i start to be happy!!


.

When you tell a lie a lot of times you may belive that its true.

mindre än 24h kvar! :)

Uppe med tuppen, P3 morgonpasset får en alltid på bra humör :) älskar Kodjs skratt!
Håller faktiskt på att packar på riktigt nu, men det känns som att jag har på tok för mycket med dig, och jag har inte ens packat hälften .. kul tjej!
Kom inte och förstör nu!

tröttmössahej

uscha, nu är jag då la trött! har packat i ca fem timmar nu. eller ja åtminstonde försökt. Har inte fått så mycket ner i resväskan men har dock skrivigt en packningslista. Så får styra allt imorgon. Fastnade framför datorn för att ladda ner lite musik som jag ska lägga in på telen så vi slipper sitta och lyssna på varandras vackra sångröster en vecka.
Ska bli så skönt att komma iväg från Sverige. Även om det bara är en vecka så är det guld värt. Både jag och amanda behöver det just nu tror jag.
Nu kryper vi ner till sängs. puss godnatt!
Kryssningen!
Actually I miss it sometimes..♥

Jobba sig lite. 11,30-18!

Tiden läker alla sår, men det känns dom att tiden står still.
Weird..

 


Sällskapsresan!

Bakis dag hej.. Blev utgång igår och som vanligt en och annan drink för mycket. Idag har man mått som man förtjänade! Så det var ett jobbigt pass 9-16 men jag överlevde :) idag blir det till att göra så mycket som inget. Ska äta Max nu duscha packa resväskan kolla på film och sova. Puss


Jobb 7-22

I need you, you and you! :)


start of something new?

Gårdagen blev det lite nya naglar träffade amanda och en vän till henne för en fika och sedan lite skitsnack uppe på interpool, kändes skönt att träffa amanda har inte träffat henne på galet länge så efter lite kvalitetstid åkte dom vidare och jag gick vidare :)
Idag har jag varit hos läkaren med rambo för min dumma katt har rivit han i ögat stackare ;( Så mötte sedan upp Amanda, hade även nike med mig för jag var/är barnvakt till henne. Så vi tog oss en kladdkaka och en cola så brummade vi hem till mig och käka pop corn och kika avatar. Trevlans..
Nu tänkte jag hoppa i sängen för jag börjar sju imorgon, så mammsen får ta över barnvakteriet nu eftersom hon inte ska sova tycker hon. haha
Godnatt ♥
Om exakt en vecka är jag och amanda i värmen (förhoppningsvis) vi är nog ute på en pub eller något härligt och tycker synd om er här hemma i sverige :) längtar galet!

Hoppas det här året blir ett bra år..

2012 är nu här! Gårdagen började bra slutade lite segt och sen slutade bra;) blev käk hos Amanda med en massa härliga. Gick sedan över till Fia i lokalen som också började jätte trevligt, men sen så klart är det alltid någon som ska krascha.. Så vi drog ner till stan tog en sväng till krogen och därefter vidare, fick komma till sängs vid halv sju imorse.

Idag har det varit mys på styrmans med pizza, chips och kolla. Så idag gör vi inte många knop. Gott nytt alla fina!♥

 

 

 


RSS 2.0