vi ses i Nangiala

R.I.P farfar 23-01-10 :( vila i frid vi ses på andra sidan


Det är första gången jag är med att någon går bort, det var en av de jobbigaste sakerna jag gjort i hela mitt liv att se han där uppe på sjukhuset knappt kan andas eller prata. När jag klev in i rummet bröt jag ihop direkt. Det var i fredags då mamma ringde och väckte mig vid 10 tiden och berätta att farfar låg på sjukhuset att han var jätte dålig och snart skulle dö. Vid elva tiden var jag där uppe men åkte redan vid tolv, jag klarade inte av att se han ligga där och dö.
Men de var förren 06.15 lördag morgon han somnade in. Jag åkte inte upp med mamma och pappa senare för jag inte klarade av det. Jag kanske kommer ångra det med tiden men just nu tycker jag att det var bra. Fyfan va hemskt det var..
Just nu sitter jag i skolan på Historia lektionen och lyssnar på när läraren pratar om Kinas historia, väldigt intressant. Idag ska jag nog ut till farmor och hälsa på henne lite följa med henne ut med hunden eller något. Så sjukt jobbigt att jag vet att hon sitter ensam i deras hur mitt i ingenstans ungefär, och deras hund som var farfars lilla barn..

/ANGELICA


det är komlicerat !

Ännu en dag har jag varit i skolan men hade bara en lektion, historian  var inställd. Dock ganska skönt faktiskt. Sitter hemma nu med datorn uppe och försöker plugga lite, idag igen .. Men snart blir det iväg att kika på bio. Ska på it´s complicated, verkar sjukt bra :) Fastän först ska jag käka max! götta



Har inga lektioner imorgon så jag är ledig, så får sova ut lite. Sedan ska jag och Amanda plugga lite så det blir något vettigt av oss :)
Alldeles för många i denna värld
som tar till flaskan för att glömma sin misär
alkisar, periodare, systemets förlorare
alkoholen, dom har ett behov av det
flera av mina vänner dom sitter redan fast där
närmare, närmare en mörk atmosfär
jag söker efter svar, varför äre så här?

/ANGELICA


buhuh

Hann inte klart med plugget igår så blir väl till att fortsätta idag, fastän jag inte har någon lust med det alls.
I morse var humöret inte på topp, det är fan inte lätt att vara tjej när man inte har några kläder och inget sitter bra, då kan man inte bli annat än helt galen! Skulle någon säga minsta lilla fel till mig i morse hade jag utan att tveka klappa på den personen.
Nej nu sitter jag på lektion och inväntar lunchen, är nå sjukt hungrig. Slutar så sent idag så måste få i mig mat så jag klarar av dagen :)
Förövrigt mår jag väl bra jag ska väl inte klaga allt för mycket int!
Jag tänder ett ljus för tiden som varit, 
Tiden som inte kändes farlig 
Tiden som var som vanligt 

/ANGELICA





Glöm aldrig de lyckliga stunderna i ditt liv.

Ny dag nya tag. Ännu en ny vecka passerar in i mitt liv och det är nu måndag och lilla jag sitter i skolan på en otrolig ointressant lektion.. eller ämnet i sig är säkert roligt, men denna lärare jag har kan jag bara inte förstå mig på.Jag går tredje året på gymnasiet tar snart studenten, om några månader faktiskt, och vi har nu i två lektioner lekt lekar med denna lärare. Av vilken nytta får vi ut av det? Jag går väl i skolan för att lära mig saker, självklart är det skönt ibland att kunna koppla av och göra andra saker. Men i två lektioner nu liksom?? förstår inte poängen med det hela. Vad vill hon få ut av det.

Blir bara irriterad när jag tänker på henne för hon har en sådan dryg röst som typ skär i öronen. Fastän det är bara att bita ihop och lossas som att man gillar henne.
Idag blir det till att plugga om jag finner orken till det. Måste göra klart en historia b grej innan inatt kl 12. Så jag har väl inte så mycket till val att göra det. Kan ju inte börja skita i skolan igen som jag gjorde förr, nu när jag bara gar några månader kvar.
Med ljuset i baren ger det en trygghet åt 
en ensam kvinna, när alkoholen närmar sig.
Hon som drömmer sig bort 
Och glömmer vad som hänt, och lossas som ingenting just hänt.

/ANGELICA


break your heart

Det blev en lugn helg som dock var väldigt skönt också. Blev jobb både lördag & söndag, men idag fick jag sluta 4 timmar tidigare, riktigt viktigt. Får man vara hemma och ta det lugnt slippa behöva stress duscha innan man ska hoppa i sängen inför skolan imorgon.
Har fått ett nytt schema, igen .. fick ett nytt förra veckan men nu ännu ett nytt för det var en massa krongel med det förra. En massa lektioner som krockade.
Har jobbiga måndagar och tisdagar, men är ledig både torsdag, fredag. Så får väl bita ihop dom dagarna jag går i skolan.
Hur vet man om man tar den rätta vägen innan allt är klart?

/ANGELICA



galway girl

Ja nu har skolan börjat och allt är i sin vanlig ordning. Det händer inte så mycket om dagarna när man går i skolan tycker jag. Den ena dagen är inte så olik den andre! Mitt lov bestod för mesta delen till att jobba, festa .. Så har jag tatuerat mig också :) Helvete vad ont det gjorde, trodde det inte skulle kännas så eftersom jag har gjort det förr. Men att gå nära rev benen gör jag inte igen.
Snart börjar alla student grejer också, jag känner mig lite förvirrad in för allt detta. Den 19 februari är det bal, sedan drar jag Thobias & Tom till Thailand det ska bli skit roligt :)
Men nu ska jag och mammsen åka till Maxi handla nå gott innan jag lägger mig i sängen för oth

/Angelica


RSS 2.0