julen

Julen för mig har varit underbar. Julafton åkte vi först ut till Farmor och sedan strax innan tre åkte vi hem till mormor och morfar och firade resten av julafton där. På kvällen blev det utgång med en massa härliga. Juldagen blev dock lite värre, var nå sjukt bakis så kunde inte gå ut så det blev lugnt den dagen.

Annandagen satt vi ett gäng hemma hos lovisa och drack innan det vankades vidare till Goya!
Känns sjukt härligt att man drar till Lofsdalen imorgon över nyår osv, skönt att komma ifrån gävle ett tag.



Sometimes I get you
Sometimes I don't understand
Sometimes I love you
Sometimes it's you I can't stand
Sometimes I wanna hug you
Sometimes I wanna push you away
Most times I wanna kiss you
Other times punch you in the face
Cos every minute you start switching up
And you say things like you don't give a fuck
Then I say I'm through with you
Take my heart from you
And you come running after me and baby I'm back with you




You´r lost!

Överskattad jävla jul! Hatar att köpa julklappar, man vet aldrig vad man ska handla, och jämt när man frågar vad någon vill ha får man till svar "jag vet inte"... hur ska jag då veta?
Igår blev det en massa trevligheter hemma hos Lovisa och en sväng till Interpool med ett trevligt umgänge, idag var man lite tröttare än vanligt. Fastän det stoppade oss inte till att åka ut till Köpis och sedan en sväng på stan.
Nu är jag hemma hos Amanda myser upp lite extra så här två dagar innan julafton. Imorgon blir det jobb så det finns det ingen möjlighet till att hinna köpa några julklappar inte. Hoppas jag inte glömt någon nu. Men nu blir det film♥
Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små 
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn!

runaway

Blev lite alkohol i kroppen i torsdags, eftersom Stefan hade kommit hem från USA! Vi var hemma hos Thobias innan vi drog ner på Heartbreak.




Fredagen bestog av jobb och en massa mys med Amanda och Veronica.
Blev jobb idag med, kom hem för en stund sen, ska slänga min in i duschen nu och fundera på om jag ska göra Gävle lite halvt osäkert idag.. Imorgon, Jobb!

Tack hej♥


when the stars go blue

Nu är det snart dags för sleep mode, och jag har inte gjort något speciellt denna dag. Varit ut en sväng två gånger och det var med Rambo! Resten av dagen har bestått av att tvätta, städa lite, ja det är det enda vettiga. Därefter har jag kollat på Gossip bakat muffins och nu tänkte jag kolla på mer Gossip.

Godnatt alla!
En ny dag imorgon, nya tag för något vettigt.



gotland

Eftersom lovisa vill att jag ska blogga så gör jag väl det! Har inte haft något internet på några dagar men nu är det tillbaka.
Vaknade av att Mr skulle dra. Gick ut med Rambo, på vägen in igen tog jag in posten och ser att det är ett brev till mig från Gotland högskola!  Inge mer med det, går ner i tvättstugan slänger in lite tvätt och sedan går upp och öppnar det, ja då står det "till dig som antagits till en utbildning vid högskolan på Gotland. Välkommen till Högskolan på Gotland!"

Kan inte fatta det än, det är helt sjukt .. ska jag bo i Gotland eller vad då? mamma ska få kolla det här när hon kommer hem, vet inte om det är distans eller inte. Är sjuuuukt nervös.

men men, nu ska jag springa ner i tvättstugan igen och dona lite här hemma.


have a heart .. please

En mysig dag som för mesta dels har varit hemma :) Åkte hem e fter frukosten på stan åt lite mat när päronen kom hem och sedan in till stan med mamma och rambo och på vägen plockade vi upp lovisa. Så jag och L tog en promenad genom stan med rambo och alfons.

Har precis kollar på efterlyst med mammsen och ätit popcorn, tänkte hoppa i sängen nu för imorgon blir det till att luncha med amanda. Lindqvistamanda.blogg.se




People always lie!


one more love

Då har man vaknar till liv och ska dra sig mot staden! En fika med Lovisa & Malin, därefter ska jag hem och gå ut med rambo, och sen en fika med amanda innan hon börjar :) fett länge sen jag umgicks med henne känner jag ...



pepparkakor

En mysig dag hos mormor, med en massa pepparkakor och en massa ätande deg. Förstår inte att degen är godare än själva pepparkakan! Har precis ätit lite mat hemma nu och funderar på om jag ska åka in till stan eller om jag ska sitta hemma och tröka .. jag åker förmodligen in till stan.




















-" if tomorrow never comes, så skulle jag vilja spendera kvällen med dig"


xoxo

Gårdagen var mysig med mamma & Lovisa! ♥
Idag blev det bio, paranormal activity 2. Sjukt läskig men jag fattade inte rikigt slutet ..
Nu sitter jag hemma med ett försök till att få till mitt CV! Hatar verkligen att sitta med det. Ska kolla på gossip istället.
Imorgon blir det pepparkaksbak hos mormor, plus att jag har namsdag imorgon, det kan ni skriva upp! Godnatt





»You make me smile

nothing else matters

Såja! Har inte haft ork eller tid att blogga. I lördags blev det jobb med lovisa, träffade Mr. en snabbis och därefter gick jag till Lovisa för att glo på film och bara mysa, trevligt trevligt :)
Söndagen innebar också jobb, 11.30-18.00. Mammsen hämtade upp oss för att åka och äta sedan hem till Camilla där  vi umgicks lite med ungarna och kolla lite TV.
När vi kom hem drack vi lite te och spelade yatzy med mamma, vilket var ett härligt avslut på helgen.
Nu är det måndag, jag och Lovisa har precis ätit frukost! ännu har jag inga planer för dagen.. eller? ;)



förvirrad

Att följa sitt hjärta är förmodligen det ända man ska göra. Strunta i vad andra tycker och tänker. Är det riktiga vänner eller familj så stöttar dom än oavsätt!
Varför faller man alltid efter grupp tryck? Fastän man inte vill så lyckas alltid någon övertala än till att göra det.
Är trött på att man inte kan stå upp för sig och göra det man själv vill.

Har legat i sängen hela tiden sen jag kom hem efter jobbet, duschat och kollat på gossip och tänkt, tänkt och ja tänkt! Så jävla less på det här. Godnatt


jag vill om du vågar

Nu är jag helt slut! Har jobbat hela dagen. Riktigt kul fick vi igår. Men oskar han är verkligen överskattad måste jag ju tillägga.
Nu ska jag duscha och jaa.. det blir utgång idag igen, och återigen blir det jobb imorgon.





jag har fastnat för dig igen..


Torsdag

Ja då var det kört då! Är hos Lovisa nu, dricker lite vin har precis kollat på ph, så nu dansar vi vidare med musiken.
Imorgon blir det jobb. See you then.
För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

,

Skulle behöva en snygg bokhylla att sätta på väggen där jag kan ha lite stuffs, och två "drapperier" som jag ska ha för mina klädgarderober, tänkte ta bort dörrarna.. ska bli lite ändring i rummet :) Nu blir det lite mat och sedan .. jaa, jag måste väl, hej oskar, jag heter angelica och jag röker också röda marlboro och har samma gamla jeans.
/>



oskar linnros?

Jag och R har precis kommit hem efter att jag har gjort naglar. skönt att dom är gjorda nu i alla fall! Just nu håller jag på och donar lite här hemma, tänkte tvätta lite, samtidigt som jag funderar på om jag ska stanna hemma ikväll och ta det lugnt eller om lovisa ska få sin vilja igenom att tvinga ut mig i detta kalla vädret för att se Oskar Linnros .. är i valet och kvalet. Känner jag mig själv rätt så kommer jag väl stå där på heartbreak ikväll! Fastän det skulle vara bra om jag var hemma eftersom jag ska jobba imorgon bitti, kl åtta!


Så här blev som denna gång! Tänkte att det är ju snart jul så då blev det lite rött och silver.


en kärleksaffär :)

Helt jävla seriöst, vad bor vi i för land? Man vill inte ens vara ute i denna kyla! -15 och det är 1 december och det ska bli den kallaste vintern på 1000år. vi har väl nog aldrig haft så här mycket snö som ligger kvar denna tid. Är man i backarna är det perfekt väder till detta, men när man står och väntar på bussen eller är ute med hunden är detta inte acceptabelt, jag blir frustrerad på riktigt.

Är hemma nu, ska städa upp lite på rummet, sen blir det väl tillbaka till lovisa (?!) vi har inget liv tror jag ..


Det är fan inte ok att rummet ser ut så här eller!!!



with love

Nu blir det ett hemligt gästinlägg här med ;). 

Vi har städat hela dagen och bara vart inne, och nu lär vi försöka komma på vilken hobby vi ska ha.. Vad kan det bli? ;) 



We got a secret . 

PUSS.

http://lovisaborg.blogg.se

time will change.

Godmorgon! vaknade av att Rambo skällde, så det var bara till att klä på sig och traska ut, medan Lovisa fortfarande sov..
När jag kommer in ser jag att jag har satt tröjan ut och in.. snygg tjej!
Frukost time kanske? :)
nyår för två år sedan, fan va tiden går snabbt! snart passerar ännu ett nytt år.




RSS 2.0