steeeek.

Härliga måndag!
Vaknade upp av att solen lyste rakt in i ögonen på mig och hjärtat. Gick ut på gården och la oss och sola i någon timme, därefter kommer isac och vi gick ner till havet och fiska lite.

Dock inte lika kul eftersom vi inte fick någon fisk, men rambo fick sig ett ofrivilligt dopp i vattnet, stackarn :) haha
Lite senare mot kvällen drog vi ner till Boulongen för lite kubb med flickorna och grabbarna! sedan träffade jag upp nizar och co och grilla lite och myste :)

Idag är det tisdag inte lika varmt som igår .. haft en härlig dag med min fina och nu är jag själv får se om han kommer om en stund eller imorgon bitti ♥

Imorgon blir det lite jobb men hoppas det är fint väder så man hinner steka lite innan!!


lite halv taskig bild, men den får duga :)

utgång

Idag sov jag och älsklingen sjuuuk länge !! inte sovit så länge på flera år tror jag.. Hade ångest när amanda ringde och väckte mig för jag sovit bort hela dagen, inte ok.

Har precis varit och hämtat ut ett paket till mig och nizar. Beställt en varsin parfym till han och mig :) Så blev det en sväng till systemet. Idag blir det utgång, sjukt länge sen jag gick ut en torsdag, så vi får se var slick har att bjuda idag om det är nå bra musik och roliga människor. Börjar kl 4 imorgon ist för 11, hyffsat skönt.

Nej nu ska jag äta och dra mig till amanda innan vi drar till matilda hammar och förkrökar lite. Shit det är as länge sen jag festade med den damen :) ska bli roligt .



dig


RSS 2.0